Contact

Inhoud laatst aangepast op: February 19, 2015

 
 

Deze website is een persoonlijk initiatief van leden van het Nijmegen Centrum voor ImmuundeficiĆ«ntie en Autoinflammatie (NCIA), onderdeel van het Radboud universitair medisch centrum te Nijmegen.

Alle inhoud van deze website is geschreven door dr. Anna Simon, internist en Karin Mulders-Manders, internist in opleiding.

 

Via onderstaand contactformulier kun je contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over autoinflammatoire ziekten, je je persoonlijke ervaringen met ons wilt delen of opmerkingen hebt over de inhoud van deze website. 


Dit formulier is niet bedoeld voor:

- het maken van een afspraak met een arts: wanneer u een afspraak wenst met een specialist op het gebied van autoinflammatie kunt u uw huisarts of behandelend specialist vragen u te verwijzen naar de afdeling interne geneeskunde van het Radboudumc.

- het stellen van de diagnose autoinflammatoire ziekte. Het is onmogelijk om op basis van een bericht via deze website een diagnose te stellen. Mocht u het vermoeden hebben dat u wellicht lijdt aan een autoinflammatoire ziekte, neem dan contact op met uw huisarts of behandelend specialist.

- het voorschrijven of adviseren van een behandeling. Het is onmogelijk om op basis van een bericht via deze website een advies te geven over een behandeling of medicatie voor te schrijven. Neemt u hiervoor contact op met uw huisarts of behandelend specialist.